cart
Webshop

Bestilling af materialer – gjort nemt for dig

Med vores onlinebestillingssystem kan du nemt, smart og billigt bestille de materialer, du skal bruge til at benytte 3D-print i undervisningen
bestillingssystem
Se vores sortiment
Gå til webshop ->
Processen

Sådan fungerer det

01.

Opret bruger

Når du bliver oprettet som kunde hos os, får du et login til vores bestillingssystem, så du nemt kan bestille de forbrugsmaterialer, du og dine elever skal bruge i undervisningen.
02.

Rabat på sortiment

Det skal ikke være dyrt at bruge 3D-print som en del af undervisningen. Derfor tilbyder vi i vores webshop gode priser på forbrugsmaterialer til dig, der har vores skolepakke.
03.

Bestilling

Vi har gjort bestilling gennem vores webshop nemt for dig. Se vores udvalg af produkter til 3D-printere, og vælg nemt dem, du skal bruge i undervisningen.
tool-dark
Gennemtestet

Alt er godkendt

Kvalitet betaler sig. Derfor gennemtester vores personale produkter på vores egen printfarm, så du kun modtager produkter, der er blevet godkendt.
3D design
software
Filament

Vi gør det nemt for dig

Det skal være nemt for dig at bestille nyt filament. Og det er det gennem vores bestillingssystem. Vi indskriver nemlig alle tekniske data i LAB3D Cloud, så du ikke skal bruge tid på det i undervisningen.
3D design
hat
Support

Vi hjælper dig

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit køb. Når du bestiller dine forbrugsmaterialer ved os, kan vi slå op og se specifikationer på dine køb. Sådan kan vi hjælpe dig på bedst mulig vis.
service
happy smiley
Rabat

Køb mere, spar mere

Vi er sammen om de gode priser! Vi vil gerne gøre det så billigt som muligt at købe forbrugsmaterialer til undervisningen. Jo mere vi kan købe sammen, jo bedre priser kan vi også lave til jer alle sammen.
3d printere
cart
Webshop

Få nem adgang til 3D materialer

Har du allerede skolepakken hos os? Så kan du logge ind på vores webshop og begynde at bestille materialer til din undervisning. Det er hurtigt og nemt, og har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig.
bestillingssystem
telefon gradientphone
Image of the team