tool-dark
Service

Vi holder 3D-printerne i topform

Vi leverer regelmæssig service, så du ikke skal være bange for, at jeres 3D-printere bryder sammen, lige før undervisningen starter.
service
Lad os aflaste jeres undervisere
Book et møde ->
tool-dark
Nedbrydninger

Undgå skuffede elever

En 3D-printer skal som så meget andet maskineri kigges på en gang imellem, så I undgår at stå med tilstoppede dyser eller andre defekter, lige før en undervisningstime går i gang. Med vores service af 3D-printere har du de bedste forudsætninger for undervisningen.
3d printere
calender
Planlægning

Regelmæssig service

Vi sætter en stor ære i at levere godt udstyr til jeres skole. Derfor laver vi også regelmæssig service på de udlejede maskiner, så de altid fungerer optimalt. Og bare rolig, vi kommer ud til jer og laver onsite service, så I ikke skal undvære 3D-printerne i længere tid ad gangen.
3D printers
tool-dark
Akut service

Akutte problemer

Selvom vi naturligvis servicerer vores maskiner regelmæssigt for at forhindre defekter, kan der, når man har med maskiner at gøre, opstå akutte problemer alligevel. Derfor tilbyder vi lynhurtig akut service. Hvis du fejlmelder en af dine printere, leverer vi en ny til dig i løbet af 1-3 hverdage, så du på næsten ingen tid kan genoptage undervisningen.
3D printer

Klar til en bedre oplevelse med 3D?

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke printere virker med LAB3D Cloud?
dropdown arrow

Printere, der er lejet gennem LAB3D fungerer med LAB3DCloud. Du kan altså ikke tilslutte LAB3D Cloud til andre printere.

Men frygt ej. Har I allerede købt 3D-printere, køber vi dem gerne af jer og tager dem med i vores udlejningsaftale.

Hvad med GDPR og håndtering af elevers information?
dropdown arrow

Hos LAB3D tager vi sikkerhed og håndtering af voresbrugeres information meget alvorligt.  

Når elever benytter LAB3D, er deres navn og skole-e-mail den eneste information, vi håndterer – alt sammen gemt i en sikker database. Vi indsamler kun den information på vores brugere, som er nødvendig for, at siden fungerer.

Vi overholder og har helt styr på GDPR – det kan du læse mere om her. Derudover tilbyder og faciliterer vi en databehandleraftale mellem os og jer.

Hvad er kravene til vores netværk?
dropdown arrow

LAB3D Cloud bør kunne sættes op på alle skoler, så længe der er adgang til internettet. Vores cloud skal enten bruge en wi-fi-forbindelse til et ikke-enterprise netværk (fx WPA2 – helst med adgangskode), eller blot have trådet forbindelse.

Så længe vi har lov til, at en lokal maskine (fx Raspberry Pi) sender web-requests til vores domæne, Lab3D.dk, vil systemet virke. De lokale maskiner opretter forbindelse til vores servere på præcis samme måde, som du gør, når du går ind på Google eller andre hjemmesider – via port 443 (SSL).

telefon gradientphone
Image of the team