Få 3D printet

dine produkter

Lad din fantasi udvikle sig, og prøv af, om dine idéer fungerer i virkeligheden. Vi hjælper dig med 3D-tegninger, print og hurtig levering. Brug vores prisberegner eller kontakt os for at høre nærmere.

Brugt af +100 danske virksomheder

Proshop
AO
Simply print
greenline
dansk AM hub
PlusLED
detLED.dk
lampeguru
FRA IDÉ TIL PROTOTYPE
tool
Udvikling

Prøv dine ideer af

Før du bruger 100.000 kroner på at få lavet en støbeform, bør du prøve dine idéer af i et mindre stykantal hos os, så du kan rette dine fejl, inden du får dem lavet i en større produktion.
Få udviklet én, to eller 10 3D-print, og find ud af, om din idé fungerer i praksis – en oplagt mulighed for at lege uden at skulle forpligte dig til den helt store produktion endnu. Dette er  til dig, der sidder midt i en udvikling. En proces, hvor du hele tiden har mulighed for at arbejde videre på din model.
3D design
upload gradient
Upload

Din 3D-fil

En 3D-fil er nødvendig, før vi kan printe dine idéer. Hos os har du to muligheder: Du kan selv uploade din 3D-fil, som vi kan skabe modellen ud fra, eller vi kan hjælpe dig på vej. Har du ikke selv kompetencerne til at udvikle en 3D-fil, kan du nemlig tage en snak med vores tekniske designer, så I sammen kan gøre din idé til virkelighed og skabe din 3D-prototype.
Uanset hvilken metode du vælger, kan du være sikker på, at alt det, som du betaler for at få lavet, tilhører dig.
Start upload
3D print
printer gradient
Print

Vi printer modellen for dig

Vi vægter kvaliteten højt. Vi har selv stor del i udviklingen af 3D printerne og deres software, dermed sikre vi os at vi har det højeste faglige kendskab til alle teknologier. Når du har uploadet din 3D-fil og oprettet en bruger, kan du modtage en pris på dit 3D-print med det samme. Du kan samtidig se din forventede levering, når du bestiller ordren. Derefter printer vi din 3D-model, så den lever op til alle dine kriterier.
Se din pris
print gif
bil gradient
Levering

Lynhurtig levering

Vi gør alt for en hurtig levering. Vi ved, at det er vigtigt, at I kan komme videre med jeres projekter, og måske har I netop valgt at 3D-printe, fordi det skal gå hurtigt. Når du bestiller via bestillingssystemet, går din ordre i produktion inden for få minutter. Det betyder også, at vi sender langt størstedelen af vores prototyper inden for 24 timer.
delivery truck
PRISBEREGNER
I tvivl?

Derfor bør du vælge os

01.

Solide faglige kompetencer

Vi har opbygget skarpe faglige kompetencer ved at samarbejde med store og små virksomheder i både ind- og udland.
02.

Stort udvalg

Vi har adgang til tre af de mest brugte 3D-printteknologier. Vi kan kombinere dem alle, og vi vejleder dig i den bedste og billigste løsning for dig.
03.

“Time-To-Market”

Tid er kostbar. Derfor skal du ikke vente flere dage på at modtage print fra os. Vi afsender over 70 % af vores ordrer indenfor 24 timer.
Det bliver ikke nemmere

Alle materialer og teknologier – in-house

Vi har tre print-teknologier, som passer til både mindre og større projekter. Fused Deposition Modeling (FDM), der matcher de fleste projekter, Selective Laser Sintering (SLS), som oftest bruges i slutningen af prototyping for at komme så tæt på det færdigstøbte produkt som muligt, og sidst, men ikke mindst, har vi Stereolithography (SLA), der især er god til fleksible emner.
Og vi har det hele selv. Så bliver det ikke nemmere for dig.
3D printer

Få et tilbud på dit 3D-print

telefon gradientphone
Image of the team