Udvikling & sparring

Har du en 3D-idé, som du gerne vil have udviklet, afprøvet eller forbedret? Vi er din sparringspartner i processen fra start til slut.
Book et sparringsmøde ->
process
SÅDAN KAN VI HJÆLPE DIN UDVIKLINGSPROCES
tool
Sparring

Få sparring til dit design

Et succesfuldt 3D-print kræver den rette viden og de rette teknologier. Vi ved, at der er mange elementer, der skal overvejes, vendes og afprøves, før idéen kan fungere i praksis. Det er en udviklingsproces, som vi kan hjælpe på vej.
Med ekspertise i alle de kendte teknologier inden for 3D-print og en viden om alle dele i udviklingsprocessen behøver du ikke andre sparringspartnere end os. Vi har det hele in-house – og vi har det både i hovedet og i hænderne.
Din idé fortjener at komme ud at leve, og vi sætter stor pris på at se, hvordan et projekt kan gå fra en tanke til en tegning for til sidst at blive et fysisk produkt
3D design
eyes with line
Review

Review af dine 3D-filer

Dine 3D-filer og tegninger er grundstenen for det endelige produkt, og de skal derfor udarbejdes nøje og med de helt rette mål og detaljer. Vi gennemser gerne dine 3D-filer, så du er sikker på, at alt fungerer, inden projektet kommer til print. Uanset hvor langt du er i processen, kan vi supportere dig. Om det blot er med et kort review af dine 3D-filer, eller om vi skal skabe et teknisk design fra bunden. Lad os se på det sammen.
Book et sparringsmøde
3D design

Vi fixer alt – du beholder ejerskab

Vi hjælper dig med alt fra teknisk sparring omkring designet, materialer og NDA-aftaler til udarbejdelse af den rette dokumentation i forbindelse med godkendelse af dit design.
Vi sørger samtidig for, at dine idéer er i sikkerhed, og at det er dig, der fortsat har ophavsretten til dine projekter – uanset hvor meget vi hjælper dig på vej. Fold de forskellige ydelser ud nedenfor.

Alt tilhører dig

Alt det, som du betaler for, tilhører dig. Det betyder, at det altid er dig, der har ophavsretten til din 3D-idé. Det gælder også, selvom det er os, der tegner og bringer din 3D-model til live.
note book

Sikkerhed

Vi har ADK (adgangskontrol) på alle døre til de produktionslokaler, hvor din produktion bliver udført. Ligeledes er alle tilbudssystemer og andet, der bruges til at fremstille dine produkter, understøttet af automatisk sletning efter 21 dage uden brug.
electronic

Dokumentation

Når der er tale om nye idéer, er der også en del dokumentation, der følger med. Vi hjælper altid gerne med at levere og udarbejde den nødvendige dokumentation, så dit produkt kan blive godkendt. Vi bruger ikke forbrugsmateriale eller maskiner, som ikke overholder de højeste krav.
note book

Sparringspartner

Vi kender til alle teknologier inden for 3D-print og ved, hvordan processen fungerer fra A til Z. Du behøver derfor ikke at have forskellige producenter. Vi er din totalleverandør og sparringspartner til dit næste 3D-projekt.
3D design

Få et tilbud på dit 3D-print

telefon gradientphone
Image of the team