Serieproduktion

Har du overvejet at bruge 3D-print i produktion? Hos os er der ikke en opgave, der er for lille eller for stor.
Få et tilbud på 3D-print ->
FORDELE VED 3D-PRODUKTION

Fordele ved 3D-produktion hos os

01.

Det er fleksibelt

Med 3D-print har du ingen startomkostninger og kan prøve en masse forskellige ting af i en yderst fleksibel proces.
02.

Mange forskellige teknologier

Inden for 3D-print er der utallige muligheder og teknologier. Vi har alle teknologierne in-house, så du har mulighed for det hele.
03.

Lynhurtig levering

3D er kendt for at være et produktionsmiddel, der har kort vej fra idé til produkt. Den vej gør vi endnu hurtigere med levering inden for 24 timer i de fleste tilfælde.
eyes with line
Tiltag

Hvorfor 3D-print?

Som virksomhed kan 3D-print gøre det muligt for dig at minimere din lagerbeholdning, fordi produktionen kan ske tæt på din virksomhed, og fordi leveringstiden er lynhurtig. Med 3D-print har du samtidig mulighed for – helt omkostningsfrit – at ændre i dit design fra bestilling til bestilling. Det giver dig ekstrem meget frihed og fleksibilitet.
Så er du en start-up, eller har du elementer, som du kun bruger få af om året, kan 3D-print være et virkelig godt værktøj.
3D design
tool
Fordele

Et billigt og effektivt produktionsmiddel

Der er ingen tvivl om, at 3D-print kan bruges som et produktionsmiddel for at gøre dine idéer og produkter billigere og mere effektive. Vi mener, at design skal skabes digitalt og opleves fysisk. Derfor er vi en totalløsning med en bredde i teknologien og et hav af systemer. Det betyder, at vi kan lave dine 3D-print i alle prisklasser og kvaliteter.
3D design
eyes with line
Serieproduktion

Høj kapacitet til serieproduktion

For at kunne gøre dit 3D-projekt til virkelighed har vi en printfarm med over 100 printere, der printer i døgndrift – om du så skal bruge 10 eller 2000 stk.Vi er specialister i at 3D-printe i masseproduktion, og vi har kapaciteten til at starte det op på under 12 timer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan både 3D-printe prototyper og hele produktioner, alt efter hvad du foretrækker.
Få et tilbud på en større 3D-produktion
3D printer

Få et tilbud på dit 3D-print

blocks icon
Cases

Bliv inspireret af tidligere produktioner

Hvad koster min 3D-idé? Hvor hurtigt kan den blive færdig? Og kan den overhovedet lade sig gøre? Dét er sikkert spørgsmål og overvejelser, som du gør dig, men det kan være svært at give et entydigt svar, da 3D-print kan udformes på et utal af måder.
Derfor har vi skabt et overblik over vores tidligere produkter og cases, så du kan se, hvad der kan lade sig gøre, hvad prisen er, og hvor hurtigt de blev leveret. Brug det som sammenligningsgrundlag eller blot til inspiration.

Holder til glas

dollar icon
16.000 kr
blocks icon
714 stk
hourglass icon
5 dage

Opmærkningsværktøj

dollar icon
900 kr
blocks icon
30 stk
hourglass icon
1 dag

Lamper

dollar icon
31.200 kr
blocks icon
65 stk
hourglass icon
11 dage
telefon gradientphone
Image of the team