Få lavet en NDA-aftale

Vi tager dig og dine idéer seriøst. Derfor hjælper vi også med at lave en NDA-aftale, der sikrer dine rettigheder.
Bestil en NDA ->
NDA
VORES TILTAG
cart
Tilbud

Vores NDA

Dine idéer er altid i sikre hænder hos os – uanset om du får lavet en Non-Disclosure Agreement (NDA) eller ej. Vi kan stå inde for at sikre dit produkt eller din idé fuldstændigt. Vi har styr på det hele og er meget strikse, når det gælder behandling af filerne og vores arbejdsflow.
Du laver sikkert ikke NDA-aftaler hver dag, så hvis der er noget, som du er i tvivl om, tager vi dig gerne i hånden og hjælper dig videre.
Vores NDA er skrevet af en professionel advokat og indeholder bl.a. en opgavebeskrivelse af, hvilke informationer vi ikke må give videre og en sum på, hvad det koster for os som virksomhed at bryde NDA-aftalen. Kort sagt et sikkerhedsdokument, der sikrer dine rettigheder.
NDA-formular ->
agreement
eyes with line
Tiltag

Tavshedspligt

Vi ved, at en ny idé eller et nyt projekt skal beskyttes under alle omstændigheder.
Derfor arbejder alle vores medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og investorer under fuld tavshedspligt inden for alt, hvad vi laver. Du er derfor uden en NDA-aftale allerede beskyttet ved at overlade arbejdet til os. Det er vigtigt for os at slå fast.
3d printere
tool
Tiltag

Adgangskontrol

For at sikre alle projekter har vi ADK (adgangskontrol) på alle døre, så vi kan logge alle ind og ud af produktionslokaler på den sikreste måde. Ligeledes er alle brugte systemer understøttet af automatisk sletning efter 21 dage uden brug.
Du behøver derfor ikke at bekymre dig om dine projekters sikkerhed under produktion.
electronic
tool
DIY

Lav din egen NDA-aftale

Ønsker du selv at lave en NDA, kan det også lade sig gøre. Når den er lavet, skal du blot sende den til info@lab3d.dk. Vær dog opmærksom på, at du afholder udgifterne til vores advokater. Du får naturligvis et overslag først.
agreement

Bestil din NDA

Ønsker du at udfylde en NDA, før du kontakter os, kan det klares nemt nedenfor. Den koster, 1.999 kr. og laves gennem Legal Desk.
Du kan nemt bestille din NDA ved at udfylde formularen. Når den er udfyldt, får du mere information om, hvad der sker i næste step af processen.

NDA Formular

Tak for beskeden! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hov! Noget gik galt ved indsendelsen af beskeden.
telefon gradientphone
Image of the team