Gør 3D-print let som en leg

Vil du og dine elever gerne i gang med 3D-print på skolen? Vi har gjort det let at inddrage 3D-print som en del af læringen, uden at du behøver at være ekspert.
Få en demo ->Lær mere
students

Systemet har gjort det nemmere og mere overskueligt for eleverne at printe og jeg kan overvåge et print fra mobilen så jeg kan stoppe evt. fejl tideligt i processen.

Jan Vejlin

3D printer ansvarlig ved Heldagsskolen Skovhuset

Deres system gør det nemt at 3D printe! Man uploader bare sine filer og klikker print.

Sander Busch

3D print ansvarlig på Vibenshus Gymnasium

Det har været en stor lettelse at få professionel hjælp til vores eksperimenter med 3D printning. Vi har eksperimenteret lidt i nogle år, men det er svært at trække sig selv op ved håret. Vi er meget glade for al den opbakning, vi nu får til vores nye Prusa printer.

Bodil Gram

3D-ansvarlig lærer på Sankt Petri skole

Det var super nemt. Jeg havde aldrig 3D printet før, og havde taget lidt afstand til det, men da jeg prøvede det var det bare simpelt, det fungerede og det holdt mig i hånden.

Rebecca Strange

Elev på Københavns Mediegymnasium

Brugt af +100 danske virksomheder

Proshop
AO
Simply print
greenline
dansk AM hub
PlusLED
detLED.dk
lampeguru
PROCESSEN

Sådan fungerer det

01.

Opsætning

Det skal ikke være besværligt for jeres skole at komme i gang med at 3D-printe. Derfor kommer LAB3D ud og klarer opsætningen for jer, så I kan fokusere på læring.
02.

Software & undervisning

Vores software er brugervenlig og udviklet til at være let at finde rundt i, så alle kan være med. Vi kommer desuden ud og underviser skolens lærere i, hvordan de bruger vores software i undervisningen.
03.

Service

En 3D-printer er ikke meget værd, hvis den ikke kan printe. Derfor udfører vi løbende service på vores printere. Tre gange årligt kommer vi forbi og sørger for, at printerne fungerer, så du trygt kan fokusere på undervisningen.
Klar til undervisning med moderne teknologi?
Book en gratis fremvisning ->
stars

Rebecca’s oplevelse med 3D print

Hverken du eller dine elever behøver at være eksperter i 3D-print for at gå i gang – processen gennem SimplyPrint er nem for alle i alle aldre.
tool-dark
Opsætning

Vi tager os af ledningsrodet

Vil du og dine elever gerne i gang med 3D-print? Hos LAB3D klarer vi opsætningen, så du slipper for at bøvle med installering, ledninger og manualer. Overlad opsætningen til os, og kom hurtigt i gang med at printe.
checkmark
Levering af printer
checkmark
Opsætning af printer
checkmark
Service af printer
3d printere
tool-dark
Service

Undgå en printer, der ikke virker

Det er svært at lave god undervisning, hvis printerne ikke virker. Det vil vi gerne undgå, og derfor får du også regelmæssige servicebesøg med som en del af skolepakken.
checkmark
Regelmæssig service
checkmark
Hotline
checkmark
Hurtig udskiftning af defekte 3D-printere
3D design
software
Software

Software, som alle kan være med på

Det skal være nemt for både dig og dine elever at bruge vores løsninger. Vi har gjort vores software brugervenlig og intuitiv, så jeres fokus kan ligge på læring.
checkmark
Der er ingen downloads.
checkmark
Alle enheder kan bruges (også Chromebooks).
checkmark
Findes både på dansk og engelsk.
Mere om Software ->
students
hat
Undervisning

Vi står for læringen

Med skolepakken fra LAB3D behøver du på ingen måde at være ekspert i 3D-print. Vi kommer ud til jeres skole og underviser dig og dine kolleger i systemet.
checkmark
I får introkursus til 3D-print og styresystem.
checkmark
Læringsmateriale er inkluderet.
checkmark
Platform kan guide eleverne gennem hver proces.
meeting

Klar til en bedre oplevelse med 3D?

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke printere virker med LAB3D Cloud?
dropdown arrow

Printere, der er lejet gennem LAB3D fungerer med LAB3DCloud. Du kan altså ikke tilslutte LAB3D Cloud til andre printere.

Men frygt ej. Har I allerede købt 3D-printere, køber vi dem gerne af jer og tager dem med i vores udlejningsaftale.

Hvad med GDPR og håndtering af elevers information?
dropdown arrow

Hos LAB3D tager vi sikkerhed og håndtering af voresbrugeres information meget alvorligt.  

Når elever benytter LAB3D, er deres navn og skole-e-mail den eneste information, vi håndterer – alt sammen gemt i en sikker database. Vi indsamler kun den information på vores brugere, som er nødvendig for, at siden fungerer.

Vi overholder og har helt styr på GDPR – det kan du læse mere om her. Derudover tilbyder og faciliterer vi en databehandleraftale mellem os og jer.

Hvad er kravene til vores netværk?
dropdown arrow

LAB3D Cloud bør kunne sættes op på alle skoler, så længe der er adgang til internettet. Vores cloud skal enten bruge en wi-fi-forbindelse til et ikke-enterprise netværk (fx WPA2 – helst med adgangskode), eller blot have trådet forbindelse.

Så længe vi har lov til, at en lokal maskine (fx Raspberry Pi) sender web-requests til vores domæne, Lab3D.dk, vil systemet virke. De lokale maskiner opretter forbindelse til vores servere på præcis samme måde, som du gør, når du går ind på Google eller andre hjemmesider – via port 443 (SSL).

telefon gradientphone
Image of the team