software
Software

En komplet løsning til 3D-print

LAB3D giver dig alt, du har brug for til 3D-print. Vi har samlet det hele i ét panel. Intet skal downloades. Alt er i skyen. Nemt at bruge for alle.
Print
print image
Slice
slice image
Opbevaring
opbevaring image
Er du klar til at give dine elever optimale løsninger til 3D-print?
Prøv demo ->

Vi har gjort det trygt og let at printe

Med vores enkle, men kraftfulde, brugerflade kan du og dine elever nemt betjene vores software, så eleverne også kan printe på egen hånd. Og nu behøver du heller ikke være tæt på din 3D-printer for at starte printet. Faktisk kan du sende dit printjob til din printer fra hvilken som helst lokation.
start point

Hold styr på dit print, lige meget hvor du er

Vi har gjort det nemt at følge med i, hvor langt dit 3D-print er nået, også uden du behøver at være i nærheden af printeren. Du og dine elever kan nemlig følge jeres print fra computer, tablet eller telefon, lige meget hvor I er henne.
monitorering

God digital køkultur i klasseværelset

Med mange elever følger mange 3D-print. Med vores software skal dine elever ikke kæmpe om ledige printere.Med det smarte køsystem kan dine elever sætte deres print i kø. Printet startes, når en printer er ledig.
printkø

Slice dine modeller uden ekstern software

Det er enkelt og brugervenligt at slice dine modeller. Det hele foregår i din browser, så du og dine elever behøver ikke downloade ekstern software. Og bedst af alt fungerer det på alle enheder, så om I benytter Chromebooks, iPads eller noget tredje er det blot at åbne vores software i browseren.
3D design

Sharing is caring

Dine filer bliver gemt i skyen. Det betyder blandt andet, at du kan dele dine filer med lærere, andre elever eller klasser imellem.
filer
software
Understøttelse

3D-print for alle

Nu behøver du ikke længere være ekspert for at kunne 3D-printe. Platformen gør det nemt for alle at printe, uden at essensen af 3D-print forsvinder.
checkmark
Vælg mellem dansk eller engelsk.
checkmark
Virker på alle enheder - også Chromebooks.
checkmark
Der er ingen behov for downloads.
checkmark
Understøtter Unilogin.
software-visualization
download
App

Pling! Dit 3D-print er færdigt

Står dine elever utålmodigt og venter på deres print? Ikke længere. Med vores app får de en notifikation, når 3D-printet er klar.
google playapp store
app-preview

Klar til en bedre oplevelse med 3D?

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke printere virker med LAB3D Cloud?
dropdown arrow

Printere, der er lejet gennem LAB3D fungerer med LAB3DCloud. Du kan altså ikke tilslutte LAB3D Cloud til andre printere.

Men frygt ej. Har I allerede købt 3D-printere, køber vi dem gerne af jer og tager dem med i vores udlejningsaftale.

Hvad med GDPR og håndtering af elevers information?
dropdown arrow

Hos LAB3D tager vi sikkerhed og håndtering af voresbrugeres information meget alvorligt.  

Når elever benytter LAB3D, er deres navn og skole-e-mail den eneste information, vi håndterer – alt sammen gemt i en sikker database. Vi indsamler kun den information på vores brugere, som er nødvendig for, at siden fungerer.

Vi overholder og har helt styr på GDPR – det kan du læse mere om her. Derudover tilbyder og faciliterer vi en databehandleraftale mellem os og jer.

Hvad er kravene til vores netværk?
dropdown arrow

LAB3D Cloud bør kunne sættes op på alle skoler, så længe der er adgang til internettet. Vores cloud skal enten bruge en wi-fi-forbindelse til et ikke-enterprise netværk (fx WPA2 – helst med adgangskode), eller blot have trådet forbindelse.

Så længe vi har lov til, at en lokal maskine (fx Raspberry Pi) sender web-requests til vores domæne, Lab3D.dk, vil systemet virke. De lokale maskiner opretter forbindelse til vores servere på præcis samme måde, som du gør, når du går ind på Google eller andre hjemmesider – via port 443 (SSL).

telefon gradientphone
Image of the team