Kontakt os

Har du spørgsmål til vores 3D-printere, vores udlejningsservice eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar på pletten til at guide dig videre.
Kontakt ->

Generelle spørgsmål

Vi ved, at tid er kostbar. Derfor forsøger vi at vende tilbage til dig inden for 24 timer, uanset hvordan du vælger at kontakte os.
For at gøre det nemt for dig har vi lavet en kontaktformular, som du blot skal udfylde nedenfor. Så skal vi nok hjælpe dig videre på vej mod dit næste 3D-projekt.
Tak for beskeden! Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hov! Noget gik galt ved indsendelsen af beskeden.
andreas portrait

Andreas Soll

Andreas er uddannet elektriker med speciale i IBI & datakommunikation. Han styrer primært udlejningsdelen og prototyperne. I sin fritid spiller han padel med resten af firmaet og kobler fra ved at gå lange ture i skoven.
Tobias portrait

Tobias Schjønberg

Tobias er uddannet murer. Han har flere roller i LAB3D, men sidder hovedsageligt med vores CRM- og prototype-tegneprogrammer. I sin fritid spiller han også padel med resten af teamet, og så bruger han en del tid i køkkenet.
Silje portrait

Silje Søgaard

Silje er uddannet indenfor marketing og sidder til daglig ved Danmarks næst største regionale mediehus jfm som digital specialist. Derudover agerer hun marketingskoordinator i LAB3D og bruger både aftener & weekender på at styre alt vores markedsføring og de digitale kanaler. Hun holder styr på drengene og deres, til tider vilde ideer, sørger for at alle medarbejdere har det godt og at der altid er fyldt op i snackbaren på kontoret.

Resten af teamet

Ud over de ovenstående består LAB3D også af andre dygtige fastansatte og ungarbejdere, som hjælper med alt fra lager til at samle og servicere 3D-printere, svare på kundehenvendelser og ad hoc-opgaver. De er alle med til at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som kunde.